Пропускане към основното съдържание

Yves Rocher Hair Care

Здравейте, приятели!
От няколко години използвам продукти на марката Yves Rocher, която е известна с натурална козметика на растителна основа. Марката е френска, но продуктите и могат да се намерят и в други страни, включително и в България. 
Днес ще ви запозная с два продукта за грижа за косата на Yves Rocher, които използвам от близо година.




Първият от тях е масло за дълбоко възстановяване. Препоръчва се за дами с много сухи и изтощени коси. Използва се два пъти седмично, като се нанася върху суха коса, по дължината на косъма, изчаква се 10 минути и се отмива с шампоан. В началото не забелязвах никакъв ефект, но впоследствие косата ми започна да става по-мека, по-добре оформена и с обем. Общо взето, ефекта, който търсех. Ароматът на маслото е доста приятен, а текстурата не е особено гъста и лесно се нанася. Не съдържа парабени и оцветители. Единственият проблем, който срещам при употребата му е, че трябва много да се внимава да не доближава корените, за да не се омазни косата. По същата причина трябва и хубаво да се измие косата, аз лично слагам по-голямо количество шампоан.
Количество: 150мл
Може да го откриете тук.


Вторият продук за коса, който ще ви покажа е малинов оцет за блясък. Подходящ е за всеки тип коса и не съдържа парабени. Използва се, за да придаде блясък на косата. Нанася се по време на къпане, преди последното изплакване. Мирише много приятно на малини и прави косата ми по-мека. Трябва да се внимава при нанасянето на продукта, тъй като е много вероятно част от него да капне на земята или по гърба и ръцете. Честно казано, продуктът е приятен за използване, но според мен цената му е доста завишена. Съществъват много продукти на по-ниска цена, които придават същия ефект. 
Количество: 150мл
Може да го намерите тук.


Надявам се статията да ви е била полезна!

xx
Dari






Коментари

Популярни публикации от този блог

Реплика на Huda Beauty Desert Dusk Palette

Здравейте, приятели! След дъъълго отсъствие се завръщам с нова статия в блога! Както сте се досетили, днешният пост ще бъде ревю на палитра сенки за очи. Ако опаковката ви се струва позната, това е защото палитрата е реплика на така популярната напоследък Huda Beauty Desert Dusk Palette. Още в началото държа да подчертая, че не притежавам оригиналната такава (въпреки че много би ми се искало) и нямам база за сравнение. Все пак ще споделя мнението си относно качеството на тази реплика. Опаковката Изключително успешна имитация на оригиналната опаковка. Пристигнаха добре опаковани и без поражения. Палитрата се затваря с магнит, изключително лека и компактна е, което я прави идеална за пътуване. Единствената ми забележка е изцапаното с нещо като лепило огледало. Цветовете В палитрата има 18 цвята: 8 матови и 10 блестящи сенки. И тук идва първото разминаване с оригиналната палитра. Докато оригиналната палитра съдържа 8 матови, 6 пресовани перлени, 3 дуо-хром сенки

BREAK FROM THE HEAT

Здравейте, приятели! Жегата ни даде кратка почивка, а аз я използвах, за да си припомня пролетния гардероб. Много са ми любими тези панталони с висока талия! Издължават фигурата, което за ниските момичета като мен е добре дошло (да си метър и петдесет никак не е лесно!). За щастие открих сайта Boohoo , който предлага цяла колекция с дрехи за миньончета и така се сдобих с първия си панталон, който не се налага да подгъвам!  Блуза: Primark Панталон: Boohoo Кецове: Vans Чантичка: H&M Надявам се комбинацията да ви е харесала!  Бих се радвала ако ме последвате в Инстаграм: тук .