Пропускане към основното съдържание

OOTD: Low-budget Summer Look

Hey guys!
So today I decided to show you one of my favorite summer dresses. It's really comfortable and it doesn't keep me warm like some other dresses do. Another thing I like about this dress is the price - it costed me less than 5$! I bought it online on Aliexpress.com and I actually thought I would receive something very different from the photo on the website, as it happens sometimes. And guess what - I was surprised! Here are some photos:

Здравейте, приятели!
Днес ще ви "запозная" с една от любимите ми летни рокли. Много е удобна и държи прохладно, за разлика от други рокли в гардероба ми. Другото, което харесвам в тази рокля е цената и - струваше по-малко от 5 долара. Купих я в Алиекспрес и си мислех, че за тази цена ще получа нещо доста по-различно от роклята на снимката, както понякога се случва. В интерес на истината, бях приятно изненадана от това, което получих! Ето малко снимки:







Bye everyone and see you soon!

xx
Dari

Коментари

  1. You look super cute darling! Btw love the nails, you should do a tutorial on them!

    Deni
    denisday.org | Beauty & Plus Size Fashion

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Yves Rocher Hair Care

Здравейте, приятели! От няколко години използвам продукти на марката Yves Rocher, която е известна с натурална козметика на растителна основа. Марката е френска, но продуктите и могат да се намерят и в други страни, включително и в България.  Днес ще ви запозная с два продукта за грижа за косата на Yves Rocher, които използвам от близо година. Първият от тях е масло за дълбоко възстановяване. Препоръчва се за дами с много сухи и изтощени коси. Използва се два пъти седмично, като се нанася върху суха коса, по дължината на косъма, изчаква се 10 минути и се отмива с шампоан. В началото не забелязвах никакъв ефект, но впоследствие косата ми започна да става по-мека, по-добре оформена и с обем. Общо взето, ефекта, който търсех. Ароматът на маслото е доста приятен, а текстурата не е особено гъста и лесно се нанася. Не съдържа парабени и оцветители. Единственият проблем, който срещам при употребата му е, че трябва много да се внимава да не доближава корените, за да не се омазни

Реплика на Huda Beauty Desert Dusk Palette

Здравейте, приятели! След дъъълго отсъствие се завръщам с нова статия в блога! Както сте се досетили, днешният пост ще бъде ревю на палитра сенки за очи. Ако опаковката ви се струва позната, това е защото палитрата е реплика на така популярната напоследък Huda Beauty Desert Dusk Palette. Още в началото държа да подчертая, че не притежавам оригиналната такава (въпреки че много би ми се искало) и нямам база за сравнение. Все пак ще споделя мнението си относно качеството на тази реплика. Опаковката Изключително успешна имитация на оригиналната опаковка. Пристигнаха добре опаковани и без поражения. Палитрата се затваря с магнит, изключително лека и компактна е, което я прави идеална за пътуване. Единствената ми забележка е изцапаното с нещо като лепило огледало. Цветовете В палитрата има 18 цвята: 8 матови и 10 блестящи сенки. И тук идва първото разминаване с оригиналната палитра. Докато оригиналната палитра съдържа 8 матови, 6 пресовани перлени, 3 дуо-хром сенки

BREAK FROM THE HEAT

Здравейте, приятели! Жегата ни даде кратка почивка, а аз я използвах, за да си припомня пролетния гардероб. Много са ми любими тези панталони с висока талия! Издължават фигурата, което за ниските момичета като мен е добре дошло (да си метър и петдесет никак не е лесно!). За щастие открих сайта Boohoo , който предлага цяла колекция с дрехи за миньончета и така се сдобих с първия си панталон, който не се налага да подгъвам!  Блуза: Primark Панталон: Boohoo Кецове: Vans Чантичка: H&M Надявам се комбинацията да ви е харесала!  Бих се радвала ако ме последвате в Инстаграм: тук .